Vyhlásenie výhercov | Súťaž o 2 športové náramky Xiaomi Mi Band 1S

Juraj Vasek | 2017-08-29 15:00:00

Dnes sa nám vďaka vám čitateľom podarilo dosiahnúť ďalší milník, teda 1000 fanúšikov na Facebooku. Blogová časť stránky LepšíSpánok.sk funguje už niekoľko mesiacov, za ten čas na nám podarilo priniesť 10 unikátnych článkov. 


Aktualizované 18.9.2017: O tom, že kvalitný spánok nie je jednoduchý svedčia aj výsledky súťažných otázok, kedy iba 49,7 % odpovedí bolo správnych. Po dôkladnom vyhodnotení a náhodnom žrebovaní už poznáme výhercov. Sú nimi Patrik Jakubec a Katarína Švonavcová. Obom výhercom gratulujeme a tešíme sa spolu s nimi. Sledujte náš blog o spánku aj naďalej a už čoskoro sa môžete tešiť na ďalšiu súťaž.

Veríme, že každý z nás si zaslúži spať kvalitne a snažíme sa šíriť najnovšie a overené informácie z tejto pre väčšinu z nás najmenej známej časti nášho života. To však nedokážeme bez vás čitateľov. Ako odmenu sme si pre vás pripravili súťaž o 2 športové náramky Xiaomi Mi Band 1S pre vás a vami označeného kamaráta v komentári na Facebooku pod našim súťažným príspevkom. 

Princíp súťaže je veľmi jednoduchý. Stačí odpovedať na 3 jednoduché otázky v nasledujúcom formulári. Pri každej otázke je aj odkaz na stránku, kde je možné nájsť správnu odpoveď. Na záver stačí označiť priateľa, ktorému poputuje druhý náramok Xiaomi Mi Band 1S. Ak sa zapojíte obaja, zvýšite tak šancu na výhru. Súťaž potrvá do 15.9. 23:59 a výsledky budú zverejnené 18.9. na stránke LepšíSpánok.sk. Žrebovanie výhercu prebehne náhodne pomocou random.org zo všetkých odoslaných vstupov zo súťažného formulára so správnymi odpoveďami na otázky.

Súťaž skončila, prebieha vyhodnotenie. Výhercov zverejníme 18.9.2017

Xiaomi Mi Band 1S je komfortný drobný športový náramok, ktorý dokáže merať kroky, tep a spánok počas dňa. Na jedno nabitie vydrží až 30 dní. Po spárovaní so IOS alebo Android 4,4+ zariadením dokáže synchronizovať dáta s aplikáciou, upozorňovať na SMS, hovory a upozornenia. Vhodný na každodenné aj príležitostné nosenie.

 

Pravidlá súťaže:

- Cenou v súťaži je 2x športový náramok Xiaomi Mi Band 1S.
- Do súťaže sa môžu zapojiť všetci návštevníci zo Slovenskej a Českej republiky.
- Platný a zaradený do žrebovania o výhru je vyplnený on-line formulár so správnymi odpoveďami na súťažné otázky.
- Vyplnenie on-line formulára je bezplatné.
- Súťaž prebieha výhradne na stránke LepšíSpánok.sk
- Súťaž začína 29.8.2017 a on-line formulár s odpoveďou by mal súťažiaci odoslať najneskôr do 23:59 hodiny dňa 15.9.2017.
- V prípade, ak sa výhercovia neozvú, prebehne opätovné žrebovanie do 7 dní.
- Cena nie je vymáhateľná súdnou cestou a nie je možné uplatňovať náhradné plnenie.
- Účasťou v súťaži každý účastník súhlasí s jej pravidlami.
- Web LepšíSpánok.sk ako organizátor si vyhradzuje právo na skrátenie, predĺženie alebo prerušenie súťaže, alebo aj na zmenu pravidiel súťaže. Prípadná zmena pravidiel bude oznámená na stránke LepšíSpánok.sk


Sledujte nás na Facebooku